Yin Yoga & Manifesting kalendar ponedeljkom od 19h

Yin Yoga


Na časovima ćete se vrlo duboko povezati sa svojim telom i umom u opuštanju. Vežbajući ovu praksu usporavanja stimulišemo dodatno protok energije u meridijanima. Jin yoga je odličan način da uravnotežite stresni svakodnevni život ili nedeljne sportske aktivnosti. Mirna, meditativna praksa koja se uglavnom zasniva na dugim, ležećim i sedećim asanama. Ovaj stil Yoge namerno isključuje mišićnu masu kako bi se ligamenti i tetive temeljno istegnuli, oslobadja mišićnu napetost, što telu pruža veću slobodu pokreta, glatkije zglobove i fleksibilnije vezivno tkivo i mišiće.

Manifesting Kalendar


Oslobađanje energije zahteva i svesno usmeravanje energije, da bismo manifestovali u fizičkoj realnosti naše želje iz centra Bića. Manifestacija kalendara daje nam fokus i podršku u našim odlukama i namerama koje proizilaze iz naših želja. Vođena meditacija „Manifesting kalendara“ ima za cilj da svaki dan u narednoj nedelji bude svesno isplaniran u kojem ćete svesno svedočiti manifestaciji. Potrebno je da spremite vaš dnevnik i olovku, prepustite se vođstvu vaše unutrašnje mudrosti i dozvolite sebi da budete Ko-kreator.
Časovi se održavaju ponedeljkom u 19h ONLINE - uživo preko Zoom aplikacije u trajanju od 111 min.

Mesečna članarina iznosi 40.- eur/4.800.- din i obuhvata 4 časa Yin Yoge od 90min i 4 vođene meditacije „Manifesting kalendar“ za narednih 7 dana u trajanju od 21min.

S’ljubavlju Tereza & Milica Rada

Nakon što ste popunili formular, dobićete na e-mail detaljne informacije.

free Webinar (1)1