Plava solarna boca

Voda je medij...


Ona upija i provodi informacije, poruke, emocije, vibracije... Spojena sa energijom Sunca, ona upija njegovu životnu energiju stvaranja. Mnoge tradicije govore o plavoj solarnoj vodi. Ona smiruje. U našu Plavu solarnu Bocu je satkano drevno znanje.
Pročitaj više

Božanstvena isceljujuća Moć Plave Solarne Vode


Voda je medij. Ona upija i provodi informacije, poruke, emocije, vibracije...Spojena sa energijom Sunca, ona upija njegovu životnu energiju stvaranja. Mnoge tradicije govore o plavoj solarnoj vodi. Ona smiruje. Donosi mirnoću, prirodno hladi sva napeta stanja i ima snažan pozitivan uticaj na naš um, duh i telo. U našu Plavu solarnu Bocu je satkano drevno znanje:
Praktičnog korišćenje drevnog znanja na jedan brz, lak i jednostavan način
Čišćenja dubokih podsvesnih programa
Lekovita vibracija poludragog kamena
Isceljujuća vibracija simbola
Podrška anđela kroz programiranje Vode
Staklo je prozirno indigo plave boje što omogućava neometan dotok sunčeve energije i svetla. Plava boja stakla doprinosi svojom vibracijom boje Mir i Spokoj u samoj strukturi Vode.
Na našim bocama se nalazi Anđeo glasnik sa snažnom porukom koji dodatno energizuje vodu snažnim isceljujućim snagama svetlonosnih bića, koji usklađuju i ujedinjuju na suptilnom nivou našeg Bića.
Tokom izrade se dodaju pozitivne misli, molitve i namere koji podižu nivo snage i isceljujuće vibracije. Plava boja je boja LJubavi, prihvatanja, tolerancije, razumevanja, mudrosti, inteligencije i svesnosti. U tradiciji Ayurvede, plava voda je opisana i kao medij koji smiruje i snažno pozitivno deluje na zdravlje. U Ayurvedi znaju da iz Mira sve možemo kreirati, jer smo mi spona za sve ostale odnose. Plava Voda nam donosi Mir i otvaranje trećeg oka za dublju intuiciju i povezanost sa sobom, da bismo mogli da čujemo i primenimo informacije koje nam Univerzum šalje.
Lekovito delovanje;
Smiruje, hladi
Ublažava sve vrste upala
Ublažava sva stanja pregrevanja (telesna, psihička, emocionalna…)
Ublažava i smiruje bol
Donosi osećaj lakoće u mislima, telu i emocijama
Pozitivno deluje na zdravlje kože
Osim što je izuzetno zdrava, plava solarna voda pomaže da se očiste duboki negativni podsvesni obrasci
isceljuje povrede, emocije, donosi vibracije mira, olakšanja
sklad i ravnoteža
Način upotrebe: Savetujemo bocu napuniti običnom vodom i staviti je na Sunce i držati izloženu sunčevoj svetlosti nekoliko sati. Voda menja ukus u slatkasti ukus i vrlo je prijatna za ispijanje. Ne savetujemo je dodatno hladiti jer ona sama po sebi deluje na smirivanje i hlađenje te joj led ne donosi nikakvu dodatnu korist čak naprotiv, ometa prirodne i procese energizovanja. Pijte vodu tokom celog dana. Možete je koristiti za kuvanje, zalivanje biljaka, negovati kožu, umivati se. Možete je davati kućnim ljubimcima, obožavaju je i svakom Biću kojem želite.
OPIS PROIZVODA: Plava BOCA / Zapremina 0,75 litara / staklena Boca i stakleni čep / glasnik Anđeo sa određenom porukom vaše Duše / kristal Amazonit / određeni Simbol koji nosi energiju koja vam je potrebna / uputstvo u elektronskom formatu za korišćenje i kako komunicirati sa suptilnim Svetom / Poklon ritual „Povezivanje sa vodom“ u elektronskom formatu / Više Radosti i Ljubavi u vašem životu
Cena: 33.- eur / 3.888.- rsd plus PTT
Plavu Bocu možete poručiti putem imejla milicarada13@gmail.com
Facebook: Milica Rada i na Instagram profilu: Milica Rada
Šalje se poštom i plaća pouzećem. Za isporuke u Inostranstvo dobićete detaljne instrukcije.
Zagrljaj Dušom,
Milica Rada