O meni

 
Duboko verujem da smo svi čista božanska kreacija i da imamo svu Moć u Sebi da kreiramo kako unutrašnji, tako i spoljašnji Svet- koji je odraz našeg unutrašnjeg.

Da bismo kreirali život koji želimo, potrebna nam je motivacija, odnosno odluka da duboko zaronimo u Sebe, i da kreiramo život iz Radosti. Spoznajom Sebe i sopstvenog kvaliteta, u mogućnosti smo da spoznamo i spoljašnju Lepotu i da je uistinu živimo. To možeš i ti !

Moj put Istine je krenuo „svesno“ pre petnaest godina, kada sam naizgled živela život o kome su moji vršnjaci maštali u tim godinama, a ja duboko u sebi bila nezadovoljna. U ranijoj fazi života sam spoznala učenje telepatske komunikacije, astralnog putovanja, astrologije, kao i fokusiranog slušanja i zapažanja. Sve ovo me je još u doba adolscencije navelo na istraživanje duhovnog Sveta i toga da postoji nešto mnogo više i inteligentnije od onoga što čulima možemo zapaziti. Tada mi se iznova potvrdilo da postoji mnogo više u nama. U tom periodu upoznajem mog prvog učitelja I činim veliki iskorak iz zone komfora. Odlučujem da idem putem svoje Duše I selim se za Beograd iz Štutgarta, tragajući za svojim srodnima Dušama I razvijajući svoje potencijale.

Po formalnom obrazovanju sam turistički radnik i dipl. ekonomista. Oduvek su mi knjige i istraživanja kroz razne edukacije bili na listi prioriteta.

Pored “nesvesnog” istraživanja astrologije tokom adolscencije, astralnog putovanja, budizma, telepatske komunikacije, hrišćanstva i svega što se bazira na veri u Boga, njegove spoznaje iz raznih uglova, putovanje me odvelo do toga da postanem NLP trener, Intuitiv & Succes Coach, praktičar Energetske Psihologije, praktičar Theta healing-a i Reiki praktičar. Uvek mi je bilo važno da spojim duhovnost i nauku, jer duboko verujem da je sve povezano, kao i mi ljudi.

Verujem da nas istraživanje i radoznalost o Sebi i životu održavaju mlađim, zdravijm, vitalnijim, pozitivnijim, uspešnijim i da kroz lični rast i razvoj svaki dan dublje živimo život sa svrhom. Za mene je svaki čovek došao na planetu zemlju da živi život sa svrhom razvijajući svoj mentalni, emocionalni, duhovni i fizički sistem.

Objedinjenjem svih tehnika i veština koje sam stekla i koje svakodnevno praktikujem, izrodio se autentičan sistem koji primenjujem u radu. Klijent može i nakon samo jedne konsultacije doći do fenomenalnih uvida i rešenja, koji vode ka oslobađanju i poboljšanju kvaliteta života. Do sada u mojoj praksi radila sam sa klijentima da spoznaju sopstvene potrebe i želje i pronađu svoj jedinstven put da ih ostvare u zabavi, lakoći i radosti.

Moja najveća dostignuća u radu sa klijentima su brza i laka transformacija, jasan uvid i lekcija koja klijente vraća na svoj put Duše sa prilagođenim planom i organizacijom. Najviše sam im pomogla da osveste svoje lične potrebe, oslobode se viška misli, fizičkih i emocionalnih blokada.

Važno je da želimo da pogledamo duboko u sebe, da donesemo odluku da smo tu ZA sebe i ja sam tu za Vas. Da u lakoći brzo obrnemo energiju da radi za Vas, jer je Univerzum bezgraničan i uvek radi za nas.

Zagrljaj,

Milica Rada